Favourites (A N E T T E | V E D Ø Y ♥)
HEIM ADD OM MEG INSTAGRAM

6

Favourites

1. Crispi Besseggen fjellsko

Desse fjellskoa er dei beste eg nokon gong har hatt. Eg kjøpte mitt par rett før eg skulle på langtur, og hadde ikkje fått tid til å gå dei inn før eg reiste, og gjekk heile turen utan å få gangsår. Har forsåvidt heller aldri fått gnagsår når eg har gått med desse i seinere tid, så skoa var definitivt verdt pengane.Mine er kjøpt hos XXL og har orange detaljar (ikkje rosa, som på biletet).

2. Mckinley ARIUM 1-mannstelt

Dette teltet vart spontaninnkjøpt i 2015 då det var på tilbod til 999,- og har vore flittig i bruk etter det. Det er eit einmannstelt som veg lite, er lett å slå opp og pakke ned, og har lite pakkvolum, så det er veldig greit å ha om ein skal på langtur åleine. Det er derimot veldig lite, så om ein vil ha med seg sekken inn i telte, er nok ikkje dette teltet å velje, då det vert veldig trangt om plasse om ein skal dele den med ein stor tursekk. Men alt i alt er eg veldig nøgd med dette kjøpet.

Dette er kjøpt hos G-sport.

3. Bergans Sleeping Mat Extreme, liggeunderlag

Eit lett og godt liggjeunderlag frå Bergans. Det er behageleg å liggje på, og lett å frakte med seg, då det veg veldig lite. Liggjeunderlaget er fint til bruk heile året.

Liggjeunderlaget er kjøpt hos XXL.

4. Grevling overtrekkspose

Eg har alltid eigentleg hatt bruk for ein ''grevling'' til soveposen min, og i fjor gjekk eg til innkjøp av ein før eg skulle på kurst i påskeferien, for å sleppe å våkne i våt sovepose etter ei natt i snøhole. Dette viste seg å vere eit veldig godt innkjøp.Denne er kjøpt hos speider-sport.

 


Dette er nokre av mine tur-favorittar akkurat no. Kommenter gjerne under kva dine er. Eg tek imot alle tips med opne armar!

-Anette • 16.04.2017 kl.13:30
  Fine favoritter :)
  16.04.2017 kl.14:36
  Tusen takk for tips! Jeg sliter veldig med å finne gode tur sko. Får veldig lett gnag. Disse virker verdt å prøve :)
  16.04.2017 kl.14:37
  kreativemeeg: Dei er verkeleg verdt å prøve!
  16.04.2017 kl.17:41
  Fine og gode favoritter! :)
  16.04.2017 kl.21:11
  Du er ei tøff friluftsjente! Dette var gode tips for oss andre! Støvlene ser gode ut..... <3
  16.04.2017 kl.21:25
  Margrethe: Takk! Støvlane er fantastiske! Når dei eg har eingong er utslitt, skal eg definitivt kjøpe same typen igjen :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anette Vedøy

  Hei! Eg er ei Jente på snart 17 som kjem frå ei lita øy på Vestlandet som heiter Stord. For tida er eg busett på Stranda, kor eg går på internatskule. Her vil du kunne lese om livet på internat, friluftsliv, foto, reise og alt anna som måtte oppta kvardagen min.

  Kategorier

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits