Lenge sidan (A N E T T E | V E D Ø Y ♥)
HEIM ADD OM MEG INSTAGRAM

2

Lenge sidan

I heile påskeferien, fram til i går, var eg og familien min på hytta. Vêret har ikkje vore noko å skryte av, men det har gått heilt fint sjølv det har vore litt surt av og til. I går var det lite vind, og ikkje noko særleg med regn, så sølv om vatnet var ganske kaldt, bestemte eg meg for å gjere noko som eg ikkje hadde gjordt på veldig lenge; kajakkpadling. Kajakkpadling er noko av det kjekkaste eg gjer når eg er på hytta. Det er så herleg å berre vere ute på vatnet, aller best i fint vêr, og nyte den friske sjølufta. Vatnet som skvulpar mot kajakken. Det er ei fantastisk kjensle, og noko alle burde prøve ein gong i sitt liv. 

DCIM\100GOPRO\G0270460.

Eg hadde med meg GoPro.kameraet for å prøve å filme litt og ta nokre bilete, men med minimalt med straum vart det ikkje så mykje filming, men nokre bilete fekk eg likevel. 

Kva har du gjordt så langt i påskeferien?(om du har ferie)

-Anette • 12.04.2017 kl.18:29
  Å så deilig å padle da... jeg liker meg best i kano, og vi kjøper oss en ny nå i vår! Det blir kos! Jeg har jobbet fram til nå, men nå skal det bli turer og kos! Klemmer :-)
  12.04.2017 kl.20:26
  Margrethe: Ja, det er herleg! Eg og tykkjer kano er veldig kjekt, men har dessverre ikkje eigen, så får ikkje padla så mykje utan å gå til innkjøp av min eigen :/  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anette Vedøy

  Hei! Eg er ei Jente på snart 17 som kjem frå ei lita øy på Vestlandet som heiter Stord. For tida er eg busett på Stranda, kor eg går på internatskule. Her vil du kunne lese om livet på internat, friluftsliv, foto, reise og alt anna som måtte oppta kvardagen min.

  Kategorier

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits