Svar på spørsmål til Guro (A N E T T E | V E D Ø Y ♥)
HEIM ADD OM MEG INSTAGRAM

2

Svar på spørsmål til Guro

Hei, denne spørsmål runde er ikke sånn som de andre er. For her har dere stillit spørsmål til Guro. Og ikke meg. Det er nemlig venninna til Anette, dere har stillit spørsmål til. Jeg (Guro) skal prøve å svare 100% sant på spørsmålene. Også håper jeg at dere får svar på det dere spurte om. Jeg har en blogg selv, den bloggen heter www.gurovs.blogg. For dere som lurte på den. Anette svarer på spørsmålene så dere har stilt hun på min blogg.

Når er bildet tatt?

Det er vi litt usikker på, men vi tror at det ble tatt 1.desember i fjor.

Hva skal dere gjøre på?

Vi skal vel egentlig bare slappe av og være usosiale for å være helt ærlig. Vi skal gå når begynner å bli mørkt for å prøve noe så jeg (Guro) kjøpte til Anette når jeg var i Polen. Også skal vi nok sitte å strikke litt.

Bor dere nærme hverandre?

Vi bor 1 time fra hverandre. Så når jeg skulle til Anette i går, så måtte mamma kjøre meg til kystbussen for at mamma orket ikke å kjøre i 2 timer for å levere meg hos Anette. Men vi treffes oftere nå enn det vi gjorde før. For at hun har begynt i samme speider krets som jeg går i nå. For at det er ingen på hennes aldre i den kretsen så hun går på. Så hun går på to forskjellige speider kretser. Så treffes annen hver torsdag.

Når og hvordan ble dere kjent?

Når og hvordan vi ble kjent er en lang historie. Det begynte med at vi var begge på et pef-kurs, PEF består for Patrulje fører. Jeg og noen andre jenter så kjenner fra før av kom litt sent på det PEF-kurset så vi måtte sove på gulvet på rommet sammen med Anette. Men det var jo kjekt da. Så vi ble godt kjent med hverandre. Og vi holder forsatt kontakt med hverandre, som dere sikker ser. Når vi ble kjent med hverandre var jo når dette kurset var, og det kurset her var i en helg i mars 2014. Altså 14-16.mars 2014.

Hva er det beste med Anette?

Det beste med Anette er vel at hun smiler alltid. Og hun er en veldig snill og morsom jente. Jeg har ikke kjent hun så lenge så jeg vet jo ikke alt om hun.

Hva er det verste med Anette?

Det verste med Anette er vel at hun bor 1 time vekke fra meg. Og at vi må kjøre 1 timer for å treffe hverandre.

Beskriv Anette med 3 ord?

 1. Snill 
 2. Smilende
 3. Alltid i godt humør

Har Anette noen uvaner?

Om Anette har noen uvaner, er litt vanskelig å vite for meg. Så ikke kjenner hun så godt. Jeg spurte hun og det eneste hun svarte var "heh.... eg vet kje".

Beste minne sammen?

Det beste minne vi har samme er vel når vi sov i camping vogna våres (altså familien min sin) på hytta våres i sommer. Der var vi egentlig veldig sosiale for vi spilte spill nesten hele tiden, men vi ble litt lei til slutt.


Da håper jeg at dere fikk svar på de spørsmålene dere lurte på. Kanskje vi kan en sånn spm runde til.

  • 09.10.2015 kl.20:34
  Så morsomt :)
  09.10.2015 kl.20:39
  Turid: :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anette Vedøy

  Hei! Eg er ei Jente på snart 17 som kjem frå ei lita øy på Vestlandet som heiter Stord. For tida er eg busett på Stranda, kor eg går på internatskule. Her vil du kunne lese om livet på internat, friluftsliv, foto, reise og alt anna som måtte oppta kvardagen min.

  Kategorier

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits